Colofon

Gezondheidshoekje.com

Gezondheid - Lifestyle - Zo werkt je lichaam - Ziekte - Aandoeningen

 

 

Home

Het wie, wat, hoe en waar achter deze website.

Beste bezoeker,

Ik ben blij u te mogen ontvangen op mijn gezondheidswebsite. Van kindsbeen af ben ik geïnteresseerd in de gezondheidszorg. Een passie die begonnen is met de boeken van "Zo werkt je Lichaam" en die verder gegaan is met een opleiding als verzorgende, mijn werk bij een organisatie van thuisverpleegkunde en later als medisch secretaresse. Maar daar hield het niet op. Ik blijf mij verder bekwamen in de gezondheidszorg. Men kan wel stellen dat ik gepassioneerd ben door zowel geneeskunde, verpleegkunde als in gezondheidszorg in het algemeen.

Die kennis en passie wilde ik graag delen... via deze website.

Het spreekt vanzelf dat deze website met de grootste zorg is samengesteld. De website kan echter in geen geval verantwoordelijk worden geacht of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, in welke vorm dan ook. Alle informatie die terug te vinden is op de website is op eigen verantwoordelijkheid te gebruiken. Wij vragen u dan ook met aandrang om de informatie die gegeven wordt op deze site niet te kopiëren noch over te nemen zonder voorafgaande toestemming van mij, tenzij louter voor persoonlijk gebruik.

Graag wil ik u er uitdrukkelijk op wijzen dat een website nooit een bezoek aan een arts kan of mag vervangen. Een website met gezondheidsinfo dient dan wel correct en volledig te zijn, toch is een bezoek aan een arts het eerste wat u moet doen als u zich vragen stelt, ongerust bent of symptomen ervaart. Ik kan dan ook in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor de info die op deze website staat. De website is louter bedoeld als bijkomende info of als hulp bij het maken van werkstukken of het begrijpen van gezondheidsitems.

Ook met uw privacy wordt rekening gehouden: ik volg enkel de bezoeken op via een statistiekenwebsite. Zo zie ik hoeveel mensen mijn site bezoeken en welke pagina's zij bekijken. Wilt u hier meer info over, ga dan naar de homepagina en scroll helemaal naar beneden. Daar kunt u de tracker zien en -indien u daarop klikt- kunt u zien welke gegevens ik dan ook te zien krijg. Het is in geen geval mijn bedoeling om uw gegevens bij te houden of aan derden door te spelen. Integendeel: ik houd eraan om u anoniem naar info te laten zoeken op de site. Indien u hier toch nog klachten of vragen over heeft, dan mag u mij steeds contacteren.

Wel wil ik even de mensen die mij bijstaan bij het maken en verbeteren van deze website bedanken. Ze doen dit op vrijwillige basis en dat simpelweg omdat ze geloven in het concept van deze site: betrouwbare, klare informatie geven aan mensen die het nodig hebben, ongeacht studies.

Ik wil hier nog benadrukken dat deze website door geen enkel bedrijf gesponsord wordt. Dat wil dus zeggen dat de info volledig onafhankelijk is.

Met vriendelijke groet

Tineke.

ps. volgt u ons ook op twitter?